V10-gen181128821173195229204127727155221026657662416988713561415Telfort5772523
Voorwaarden

Voorwaarden

Fiberdordrecht besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website en tracht de informatie vermeld op deze website steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. Fiberdordrecht aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

Aan (de informatie op) deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en de vormgeving van deze website komen toe aan Fiberdordrecht of aan Reggefiber en Glasvezel providers en worden uitdrukkelijk voorbehouden. Fiberdordrecht is niet verantwoordelijk voor de inhoud en /of juistheid van de op deze website door derden geplaatste items en/of informatie.

Fiberdordrecht aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de al dan niet door derden aangeboden informatie op deze website.

Fiberdordrecht heeft geen enkele invloed op de inhoud van websites van derden waarop u kunt doorklikken via deze website. Uw bezoek aan dergelijke sites is dan ook geheel voor eigen risico. Deze links zijn enkel opgenomen om u van dienst te zijn. Fiberdordrecht geeft geen goedkeuring aan de producten, diensten, inhoud, informatie of materiaal dat u wordt aangeboden of waartoe u toegang heeft op dergelijke sites en is hier op geen enkele wijze mee verbonden.

Contactformulieren en e-mail
Wanneer u een contact-, aanmeld- of informatieformulier op een van onze websites invult en opstuurt, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt samen met de technische kenmerken door ons bewaard zolang als naar de aard van het formulier en van uw bericht nodig of redelijk is voor de volledige beantwoording, afhandeling en/of verantwoording naar aanleiding van uw bericht.

Plinq XS4all Tweak KPN Solcon Fiber T-Mobile Glasvezel Tele2 Telfort ONline Trined
. fiberdordrecht.nl All rights reserved | Cookies | Voorwaarden | Realisatie by MCP