Telfort922717567719218357722285102325V10-gen2615201657146181311241255296688714
Home > Nieuws archief > Archief 2011

Archief 2011

Gratis kaartjes voor de ijsbaan bij een abonnement!

Vanaf vandaag krijgt iedereen die een abonnement afsluit voor glasvezel in de Reggefiber glasvezelwinkel in Dordrecht  gratis kaartjes voor de kerstijsbaan in Dordrecht!

Per afgesloten abonnement ontvangt u 4 kaartjes. Op=op!

De kerstijsbaan in Dordrecht is geopend van 15 deceber 2011 t/m 8 januari 2012.

Website: www.kerstijsbaandordrecht.nl

Lijbrandt Overstap Café op 13, 14 en 15 december

Wat zijn nu de voordelen van een glasvezelabonnement, hoeveel kost het me en hoe kan ik het makkelijkst overstappen? Lijbrandt geeft u antwoord op deze en alle andere vragen op 13, 14 en 15 december. Van 10.00-18.00 uur ontvangen wij u graag met een kopje koffie en beantwoorden wij persoonlijk al uw vragen. En als u dat wilt kunt u daarna natuurlijk meteen een contract afsluiten.

Bekijk hier de folders......

U vindt ons op 13 en 14 december in Woonzorgcentrum Dubbelmonde aan de Koningsstraat 290. En op 15 december bij Bico Computers aan het Van Eesterenplein 196 (Winkelcentrum Bieshof).

Iedereen die een contract afsluit krijgt een eigen foto op canvas cadeau, maar onder alle inschrijvingen wordt er per avond ook een 26" LED-TV verloot!

Kom langs, schrijf u in en win die TV!

Verraste meneer Meijer wint de LED TV van Lijbrandt Glasvezel
10 Oktober 2011

Het enige dat z'n vrouw hem verteld had was dat hij op 3 oktober om tien uur 's morgens thuis moest zijn. De uitreiking van de Samsung LED TV, die hij met het afsluiten van een Lijbrandt Glasvezel abonnement had gewonnen, kwam dus als een volslagen verrassing.

Verraste meneer Meijer wint de LED TV van Lijbrandt Glasvezel

De aanleg van glasvezel in Dordrecht is al een heel eind gevorderd. Lijbrandt vond het daarom tijd om eens een leuke actie te doen met een TV-verloting. Iedereen die tijdens de actieperiode een Lijbrandt abonnement af heeft gesloten voor zeer snel en stabiel internet, telefonie, radio en televisie (zowel digitaal als analoog, interactief én in HD kwaliteit) maakte kans op deze Samsung TV.

De familie Meijer had geluk en met deze nieuwe LED TV kunnen ze nog meer van hun abonnement gaan genieten. Kijk voor meer informatie over Lijbrandt op www.lijbrandt.nl/dordrecht.

Dordt Centraal week 23 10-06-2011

Bico Computers dealer voor glasvezelprovider Lijbrandt
Dordt Centraal 23-02-2011

DORDRECHT - Het grootste deel van Dordrecht kan inmiddels gebruik maken van het glasvezelnet dat de afgelopen maanden is aangelegd in de stad. Bico Computers biedt samen met provider Lijbrandt aantrekkelijke pakketten aan voor interactieve HD-tv, supersnel internet en voordelige telefonie.

Als dealer voor glasvezelprovider Lijbrandt laat Bico Computers in zijn winkel zien wat de mogelijkheden van glasvezel zijn. Op een groot scherm kan bijvoorbeeld de haarscherpe beeldkwaliteit bekeken worden en de mogelijkheden van interactieve HD-tv. Klanten die kiezen voor één van de drie pakketten van Lijbrandt kunnen in de winkel van Bico een contract afsluiten. Lijbrandt verzorgt vervolgens de aansluiting van het glasvezel in de meterkast. Daarna is het betrekkelijk eenvoudig om de apparatuur aan te sluiten, maar desgewenst staat er een monteur van Bico klaar voor hulp. Na de installatie is Lijbrandt in principe het aanspreekpunt van de klant. Die kan kiezen uit pakketten van 16,50 (tv en radio), 26,50 (tv, radio, telefonie en internet) of 49,95 euro per maand (compleet pakket, inclusief HD-ontvanger). De eerste twee maanden zijn altijd gratis.

 Bico Computers Dordt Centraal 23-02-2011.jpg

Online folder

John Stal, ook bekend als entertainer Simply John, geeft graag onder het genot van een bakje koffie uitgebreide informatie over het glasvezelaanbod. Maar natuurlijk ook over de andere producten en services van Bico Computers. Bijvoorbeeld over PC Basic, een zeer gebruiksvriendelijke compleet geïnstalleerde computer met persoonlijke begeleiding voor mensen voor wie een gewone computer of laptop te ingewikkeld is. Lees er meer over op bicocomputers.nl. Daar is ook de folder te vinden met de meest actuele aanbiedingen. Het assortiment van Bico is de laatste tijd weer flink uitgebreid. Onder meer met Sigel kantoorartikelen en iPad- en iPhone-accessoires van T&B. Ook heeft Bico een grote collectie compatibel inkt cartridges in huis.

Informatie

Bico Computers is te vinden aan het Van Eesterenplein 196 (Winkelcentrum Bieshof) en is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 18.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor contact: tel. 6161167 of info@bicocomputers.nl.

Gaslek door Glasvezel ?
Dordt Centraal 25-03-2011

Bij een woning aan het Joke Smit-erf in Stadspolders is donderdagochtend een gaslek ontstaan. De brandweer verrichtte metingen en registreerde inderdaad een flinke gasconcentratie. Medewerkers van Eneco kwamen ter plaatse om het probleem te verhelpen. Volgens de politie ging het om een klein lek.

Bewoners van twee naastgelegen woningen kregen het advies hun huis te luchten. Er hoefde niet ontruimd te worden. Vermoed wordt dat eerdere werkzaamheden aan het glasvezelnetwerk in de straat het lek hebben veroorzaakt.

Terug naar boven

Plinq XS4all Tweak KPN Solcon Fiber T-Mobile Glasvezel Tele2 Telfort ONline Trined
. fiberdordrecht.nl All rights reserved | Cookies | Voorwaarden | Realisatie by MCP