252271877Telfort171255772926195566162857V10-gen4231021141713915208223611885624
Glasvezel & stopcontact

Glasvezel & stopcontact

Zelf zorgen voor stopcontact !

In de meeste gevallen zal de glasvezelaansluiting in de meterkast worden afgemonteerd. Het glasvezelmodem is een smalle aansluitkast die moet worden aangesloten op een stopcontact. Heeft u (nog) geen stopcontact in de meterkast dan dient u hier zelf voor te zorgen.

Stopcontact  niet zelf aanleggen ?

Ook al zou je dit zelf kunnen dan is het wijs om dit niet te doen, omdat als je ernstige kortsluiting krijgt en je huis zou afbranden, dan vergoedt de verzekering dat niet. Om dit te voorkomen moet je het (Stopcontact) laten aanleggen door een erkend Installateur.

Dubbel stopcontact in de meterkast € 59,-

Stopcontact in de meterkast

  • A-merk installatiemateriaal
  • Geïnstalleerd volgens de norm NEN 1010
  • Garantie op ons installatiewerk
  • Een factuur t.b.v. uw bouwdepot / administratie
  • Aanvragen

Erkend Installateur en Zegelrecht

In 2007 is de Vestigingswet komen te vervallen. In deze wet waren eisen opgenomen waaraan de elektrotechnische installateurs moesten voldoen. Dus vandaag de dag mag iedereen in  Nederland zich installateur noemen. Voor u als particulier is het dan moeilijk om uit te maken wie dan de vakman is.

Niet iedereen mag zich erkend installateur noemen. Daarvoor moet je aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen voldoen. Nadat gecontroleerd is dat aan de eisen is voldaan, mag men zich erkend installateur noemen.  Kiest u voor een erkend Installateur, dan maakt u altijd een veilige keuze. De erkende Installateur is niet zómaar erkend. Hij voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Zo moet hij beschikken over voldoende kennis, werken volgens de juiste normen en in het bezit zijn van de juiste (meet)gereedschappen.

Zegelrecht
Het verwijderen en opnieuw terugplaatsen van een zegel in uw meterkast mag enkel en alleen worden uitgevoerd door een erkend Installateur, deze is in het bezit van en zegelrechtovereenkomst van het energiebedrijf en het landelijk orgaan voor huisaansluitingen de STEDIN.

Het onbevoegd verbreken van een zegel is strafbaar voor u als eigenaar van de woning.
 

Plinq XS4all Tweak KPN Solcon Fiber T-Mobile Glasvezel Tele2 Telfort ONline Trined
. fiberdordrecht.nl All rights reserved | Cookies | Voorwaarden | Realisatie by MCP